Spreekuur levens- en gezinsvragen


Vasubandhu Macquoy & Lennart Oppenhuizen


Port Integral organiseert elke woensdag van 12:00 tot 16:00  uur een spreekuur levens- en gezinsvragen in  Magma Metaallaan 255. Het spreekuur is gratis, maar doneren mag altijd.

Aanmelden, vragen en informatie gaan via portintegral@gmail.com.

Voor Port Integral gaan Vasu Macquoy en Lennart Oppenhuizen het spreekuur verzorgen. Vasu(74) heeft  jaren bij de GGZ en in eigen praktijk gewerkt. Nu is hij met pensioen, maar heeft de behoefte om iets te doen en van betekenis te zijn voor de wijk, waarbij verbinden, versterken en ontwikkelen sleutels zijn om in te kunnen spelen op de uitdagingen waarmee wij mensen in deze tijd te maken krijgen. Lennart (31), is veel bezig met menselijke ontwikkeling en wil graag onderzoeken of de dingen die hij in zijn leven geleerd heeft van waarde kunnen zijn voor de mensen in de wijk. www.vinkhuizen.nl ging met hen in gesprek:

Waarom dit spreekuur?

Soms kan het nodig zijn en is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, te kunnen delen over de haperingen die je in je leven/je relatie/je gezin tegen komt en wat je daarbij allemaal ervaart en voelt. Echt contact heeft ieder van ons af en toe nodig. Gehoord, gezien en begrepen worden, soms samen oplossingen vinden, geeft ruimte, ontspanning en heling.

Jullie hebben het ook over verbinden. Wat betekent dat?

Verbinding met jezelf en vragen als: ‘wie ben ik, wat voel ik, wat wil ik, wat weerhoudt me om dat wat ik wil te realiseren, hoe sta ik hiermee in relatie tot anderen, wat kan en wil ik er aan veranderen…?’ Verbinding met je partner, je kinderen, je vrienden en vragen als: ‘hoe communiceren we, waar hebben we conflicten, hoe gaan we met spanningen, ruzies en conflicten om, kunnen we er voor elkaar zijn en elkaar bevestigen en erkennen…?’ Dit zijn mogelijke thema’s die aan bod komen tijdens ons spreekuur.  Herken je hier iets in? Welkom op ons spreekuur!

Hoe gaan jullie te werk?

Als je hier komt dan voeren we een intakegesprek. In dit gesprek proberen we je vraag of vragen helder te krijgen en stemmen we samen af of we met elkaar verder gaan en op welke manier we dat gaan doen.

Wanneer: Iedere woensdag
Tijd: 12:00 – 16:00
Locatie: Metaallaan 255
Kosten: Gratis / donatie


Voor meer informatie mail naar: portintegral@gmail.com

NL